VERTALING


ProMosaik Translation blijft de document- en taalvertalingsdienstensector domineren met zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid, tijdigheid en nauwkeurigheidsnormen ... Om nog maar te zwijgen van de concurrerende prijzen!
Onze uitgebreide klantenlijst, die bestaat uit juridische en financiële auditkantoren, ziekenhuizen, marketingbureaus, de wetenschap en onderzoeksgemeenschap en vele spraakmakende individuen, illustreert het vertrouwen dat we hier en in het buitenland blijven verdienen.
Wat ons betrouwbaar maakt als Vertaalserviceprovider is ons beleid beleid van garantie van klantentevredenheid. We bieden snelle service, accurate vertalingen en een eenvoudig proces voor onze klanten.
Wat onderscheidt ons van andere vertaalserviceproviders?

Fail-safe-proces

ProMosaik's oprichter heeft al vroeg geleerd dat het inzetten van intelligente, zeer gemotiveerde, native vertalers en ze te laten werken in gestructureerde processen enorme voordelen opleverde in kwaliteitscontrole, nauwkeurigheid en stiptheid, met als resultaat een blijvende klanttevredenheid en retentie. Onze vertaal workflow methodologie maakt gebruik van cruciale menselijke dynamieken zoals een afkeer van mislukken en de drang om te slagen ... Wetende dat een andere beëdigde vertaler wacht om zijn werk opnieuw te kunnen lezen voor een 2e of laatste (3e niveau) beoordeling, zijn we van oordeel dat de initiële vertaler bijzondere aandacht besteden aan details en due diligence.

Absolute vertaalnauwkeurigheid

Geweldige mensen werken onder strak gestructureerde richtlijnen die absolute aandacht vereisen tot in de kleinste details. Onder deze strenge richtlijnen wordt elk document opnieuw geanalyseerd, ontcijferd, vertaald, geformatteerd, nagelezen en opnieuw gelezen. Tegen de tijd dat een document de certificering / goedkeuringsfase bereikt met onze beste en helderste vertalers, is de nieuwe vertaalde versie in essentie een perfecte overeenkomst van het origineel met opzet en alle saillante aspecten. Geen enkel ander bedrijf kan onze precisie, expertise en toewijding aan absolute klanttevredenheid evenaren.

On-time levering

Onze unieke workflow-methodologie maakt gebruik van geografische geografische plaatsen, internet en de professionaliteit van grote geesten om vertaalprojecten van hoge kwaliteit te leveren in de kortst mogelijke tijd. Naast onze interne experts, zijn een groot aantal van onze gecertificeerde vertalers strategisch ingezet in wereldwijde tijdzones in 'Virtual Translation Tag-teams'. Deze methodiek zorgt voor een 24/7 "vertaalcursus" van 24 uur per dag.