SPROGSKURSER


Jeg arbejder sammen med ProMosaik for at tilbyde et stort udvalg af tjenester, som sprogkurser. Siden starten har foreningen ProMosaik, der fokuserer på tolerance og fremme af kulturel mangfoldighed, brugt forskellige sprog til at engagere sig i fred og menneskerettigheder i forskellige kulturer og religioner.
Fra synergien mellem medlemmer og tilhængere af foreningen er der skabt et nyt projekt efter flere måneders foreningskonferencer og vedrører tilbuddet af online sprogundervisningskurser over Skype. En sådan aktivitet passer ideelt til foreningens fokus på sprog og kulturel mangfoldighed og hjælper praktisk gennemførelse af ProMosaiks sprogkulturelle vision.
Medlemmerne af ProMosaik er opmærksomme på, at sprog og kultur er to sider af samme mønt. Sprog repræsenterer kulturelle udtryk, hvis sproglige former for diffusion af en besked. Kulturforståelse kan kun ske med en forståelse for en given kulturs talesprog. I denne forstand er sprogkurser et effektivt middel til at kende bekendtskab med forskellige folks kulturer. For os betyder sprog interkulturel dialog og som følge heraf tjener sådanne kulturelle udvekslinger og transmission mellem forskellige mennesker til at oplyse og berige forståelsen, respekten for og forståelsen af andres kulturer.